Stefan Ohlsson omvald till ordförande för Svensk Betong

Vid Svensk Betongs stämma idag omvaldes Stefan Ohlsson (vd på Strängbetong) till ordförande för branschorganisationen Svensk Betong.

- Det är en stor ära att få fortsatt förtroende som ordförande för Svensk Betong. Betong är en bärande del av ett välfungerande samhälle samtidigt som materialet spelar en avgörande roll för klimatomställningen. Som branschorganisation är det vår uppgift att möta utmaningar med konstruktiva och innovativa lösningar. Tillsammans med våra medlemsföretag kommer vi att fortsätta driva branschen framåt för att cementera betongens roll i byggandet av en hållbar framtid, säger Stefan Ohlsson, ordförande för Svensk Betong.

Nya ledamöter och omval

Vid stämman valdes Sofia Utsi (LKAB Berg & Betong) och Johan Kettil (Tranemo Prefab) som nya ledamöter i styrelsen.

Joakim Bjelkstam (Thomas Betong) och Jan Lagerstedt (Heidelberg Materials Precast Contiga) omvaldes som ledamöter.

I styrelsen finns sedan tidigare Anders Knutsson (Heidelberg Materials Betong Sverige), Sara Löfgren (Skanska Industrial Solutions), Filip Sten (Heidelberg Materials Precast Abetong) och Viktor Sundberg (Swerock).

Björn Koorem (LKAB Berg & Betong) avtackades efter fem år i styrelsen.

Tillsammans med våra medlemsföretag kommer vi att fortsätta driva branschen framåt för att cementera betongens roll i byggandet av en hållbar framtid

Stefan Ohlsson, ordförande för Svensk Betong.