Logga
in

Inloggning

Kom ihåg mig

Inloggning

Kom ihåg mig

Svensk Betongs webbplats Betong är hållbart som lanserades i början av 2019, har nominerats till både Svenska Designpriset 2019 (kategori information-digital) och Publishingpriset 2019 (kategori webbplatser informationssajter).

Vinnaren av Svenska Designpriset 2019 utses genom röstning som startar den 2 september och pågår en vecka framåt. Gillar du betong och hållbarhet är valet lätt – rösta på betongarhallbart! Rösta på Svenska Designpriset  http://www.designpriset.se/rostning.php Vinnarna presenteras den 17 oktober.

Publishingpriset är fristående från kommunikationsbranschens organisationer där vinnaren utses av en jury. Årets vinnare offentliggörs den 5 november.

Syftet med betongarhallbart.se är att på ett enkelt och lättillgängligt sätt bidra till ökad kunskap om betong och hållbarhet – vår tids viktigaste byggmaterial. På sajten finns information om hållbarhetsarbetet i betongbranschen och vad medlemsföretagen i Svensk Betong gör idag för att reducera klimatpåverkan. Viktig kunskap om ett tungt material på ett lätt sätt för att tillsammans nå längre.

- Vi väldigt stolta och glada över dessa två tunga nomineringar för vår nya informationssajt om betong och hållbarhet. Det sker en snabb utveckling där vi tillsammans med våra medlemsföretag arbetar för att nå målsättningen klimatneutral betong. Redan idag går det att bygga med betong med lägre klimatpåverkan men vi behöver då använda olika kanaler för att sprida information och kunskap. Vår sajt betongarhallbart.se är en viktig del i denna kunskapsspridning, säger Malin Löfsjögård, VD Svensk Betong.

Ta mig högst upp på sidan