Logga
in

Inloggning

Kom ihåg mig

Inloggning

Kom ihåg mig
  • Betongvaror/Montage
  • Fabriksbetong
  • Pump
  • Associerade företag

Betongvaror/Montage

Idag ställs krav på byggnader och anläggningar med god funktion, kvalitet, ekonomi och miljötänkande. Därför har betong, med sina unika egenskaper, blivit ett naturligt materialval för en mängd olika användningsområden. Vi förenar projektanpassade helhetslösningar med ett innovativt arbetssätt och är lyhörda för varje kunds specifika önskemål. Eftersom betong är ett kretsloppsanpassat material kan byggelementen också återanvändas, vilket underlättar vid senare förändringar eller tillbyggnader. Vårt kunnande, våra produkter och erbjudande om samarbete står till ditt förfogande

Områden: Fabriksbetong, Väggelement, Slipers, Prefab, Plattbärlag, Pelare balkar och ramar, Montage- och byggnadsarbeten, , Bjälklag tak, Balkonger

Alfa Rör AB är ett marknads- och utvecklingsbolag för va-system på den svenska marknaden. Alfa Rör AB ägs av sju betongvarufabrikanter från Skellefteå i norr till Lund i söder som säljer och producerar ALFA VA-produkter.

Områden: Prefab, Armerade rör och rördelar

Attacus Stomsystem AB är ett av de ledande betongelementföretagen i Sverige som har resurser för ett totalåtagande. Vi projekterar, tillverkar och monterar betongkonstruktioner av hög kvalitet för alla slags byggnader. Våra viktigaste produkter är stommar och fasadelement till industrier, bostäder, kontor, hotell och offentliga byggnader. Vi dekorerar fasader i betong, bygger utemiljöer och påverkar stadsbilder.

Områden: Väggelement, Prefab, Pelare balkar och ramar, Bjälklag tak

Betongmontage - Betongreperationer Betongsågning - Injektering av betongsprickor Epoxi limning,Lagning/målning betongelement Stänkputslagningar

Områden: Montage- och byggnadsarbeten,
Områden: Byggnader, Prefab, Montage- och byggnadsarbeten, , Bjälklag tak, Montage och lyft

Montage av stål och betong.

Områden: Byggnader, Montage- och byggnadsarbeten, , Montage och lyft, Betongpumpning

Contigas prefabkoncept ger dig kort byggtid, hög kvalitet, bästa totalekonomi samt utrymme förgod och spännande arkitektur. Contiga är en komplett leverantör. Vi erbjuder stål- ochbetongkonstruktioner för alla slags byggnader. Våra viktigasteprodukter är stommar till kontor, hotell och industrilokaler, offentliga byggnader samt större flerfamiljshus

Områden: Väggelement, Prefab, Pelare balkar och ramar, Montage- och byggnadsarbeten, , Bjälklag tak, Håldäck

FL-Bygg och FI-Prefab levererar och monterar betongelement till bostäder, kontor, industri och lantbruk. Företaget erbjuder ett stort urval av olika element, sandwichvägg, halvsandwich, putsbärare, RD-plattor, legobitar samt stålstommar.

Områden: Väggelement, Prefab, Plattbärlag, Pelare balkar och ramar, Montage- och byggnadsarbeten, , Balkonger, Montage och lyft, Armering

Byggelement, plattbärlag, murar och utegolv.

Områden: Fabriksbetong, Väggelement, Prefab, Plattbärlag, Bjälklag tak, Balkonger, Stödmurar och knäcksten, Pelare

Huskvarna Cementgjuteris affärside är att tillverka betongelement för närmarknaden runt Jönköping inkl. specialelement. Vi har dessutom 3 st nischprodukter, vilka är bilvågsdäck, ställverksbyggnader och idrottsläktare. I vårt sortiment har vi: balkar, balkonger, pelare, väggelement, stödmurar, knäcksten, gradiner mm.

Områden: Väggelement, Prefab, Pelare balkar och ramar, Balkonger

Betongelement och stålkonstruktioner till byggbranschen har varit vårt kompetensområde i över 30 år. Vi har egen produktion i Uddevalla och Fredrikstad. Vi är en komplett betongleverantör till industri- bostads- och affärsbyggnationer, samt åtskilliga specialprojekt. Vår målsättning är att fördubbla produktionen och omsättningen inom loppet av de närmaste åren – en stor och krävande utmaning – som vi ser fram emot att ta itu med.

Områden: Väggelement, Prefab, Pelare balkar och ramar, Montage- och byggnadsarbeten, , Bjälklag tak, Balkonger, Håldäck, Montage och lyft
Områden: Prefab, Stödmurar och knäcksten, Trappor och vilplan, Övrigt

Vi producerar fabrikstillverkade betongelement för alla typer av byggnader, ett samspel mellan datoriserad teknologi och vår långa branscherfarenhet. Fördelarna med att anlita ett litet betongelementproffs som oss är många men kan sammanfattas i tre ord. Finish, funktion, kvalité! För oss är detta ELEMENTÄRT!

Områden: Väggelement, Prefab, Pelare balkar och ramar, Bjälklag tak

Betongpålning, spontning, borrning stålrörspålning, borrplintar och grundförstärkning. Anläggningar i Tollarp, Västerås och Sjövik.

Områden: Fabriksbetong, Prefab, Montage- och byggnadsarbeten, , Bro tunnel stöd grundel

Prefabmästarna är specialiserade på prefabricerade betongelement, där de olika byggkomponenterna är producerade i fabrik och levereras till byggplatsen.

Områden: Fabriksbetong, Väggelement, Prefab, Bjälklag tak, Balkonger, Håldäck, Pelare

Företaget erbjuder optimala lösningar för komplexa stomentreprenader. Tjänster inom projektering, byggprojektledning, utveckling och entreprenad.

Områden: Prefab, Montage- och byggnadsarbeten,
Områden: Fabriksbetong, Väggelement, Prefab, Pelare balkar och ramar, Montage- och byggnadsarbeten, , Bjälklag tak, Håldäck, Montage och lyft, Övrigt

Erbjuder tjänster inom konsultation, platsledning, kalkylering, håltagning och entreprenad vid stål- och betongmontage.

Områden: Montage- och byggnadsarbeten, , Montage och lyft

Strängbetong levererar industriellt tillverkade byggnadssystem, med betong som bas, från idé till slutmontage för bättre totalekonomi, trygghet och utrymme för arkitektonisk kvalitet. Vår vision är att genom att utveckla och införa industriella metoder, som inverkar på hela byggprocessen, ska Strängbetong vara det företag i den svenska byggbranschen som främst förknippas med kostnadseffektiv, ”lean”, produktion samtidigt som utrymme skapas för arkitektonisk kvalitet.

Områden: Väggelement, Prefab, Pelare balkar och ramar, Montage- och byggnadsarbeten, , Bjälklag tak, Balkonger, Håldäck, Trappor och vilplan, Bro tunnel stöd grundel

Thomas Betong är Sveriges största betongleverantör. Vi levererar fabriksbetong till broar, tunnlar, vägar, hus och andra samhällsgrundande stora objekt. Vi levererar också betong till garageinfarten, flaggstångsgrunden och bryggpålen där Du lägger fast Din eka.
Thomas Betong är ett kunskapsföretag som vet att service, kvalitet och tekniskt kunnande är prioriterat för Dig som köpare.

Områden: Fabriksbetong, Plattbärlag, Betongpumpning, VST väggar
Områden: Prefab

Prefab, montage, lyft byggnadsenheten

Områden: Prefab, Montage- och byggnadsarbeten,

Affärside är att utveckla, tillverka samt marknadsföra betongelement till bostäder, industri, förvaltnings- och lantbruksbyggnader. Exempel på element är väggar, balkonger, pelare och specialelement. Företagets styrka är att tillverka element där stora krav ställs på formtillverkning och finish. Detta sker i ett nära samarbete med kunden i en flexibel organisation med korta beslutsvägar.

Områden: Prefab, Pelare balkar och ramar, Balkonger

Tillverkar allt från egenutvecklade färdiga produkter till husväggar, balkonger, miljöbodar och inredningsdetaljer

Områden: Väggelement, Prefab, Balkonger
Områden: Väggelement

Fabriksbetong

Områden: Fabriksbetong

ALWEX Transport AB är ett miljö- och kvalitetscertifierat transportföretag med platskontor i Växjö, Alvesta, Älmhult, Kalmar och Uddevalla. Huvudkontoret ligger i Växjö och vi har terminalverksamhet i Växjö och Alvesta. Totalt äger våra delägare ca 300 fordon och maskiner. Genom vår breda maskin- och fordonspark kan vi erbjuda alla typer av transporter. Bl.a tempererade transporter, styckegods, partilass, bud, miljötransporter och entreprenadarbeten. Inom företaget ryms också betongtillverkning, försäljning av grus och stenmaterial samt drivmedels-, tvätt- och serviceanläggningar.

Områden: Fabriksbetong, Maskiner blandare och anläggningar

Bedriver smidesverkstad, tillverkning och försäljning av betong, brunnsringar, trädgårdsplattor samt bedriver snöskoterförsäljning med tillbehör och reservdelar

Områden: Fabriksbetong, Brunnar och slamavskiljare, Formar insättningar och ingjutningsgods

Betongindustri är ledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong. Vi var först i Sverige med fabriksbetong och har idag 32 rikstäckande fabriker. Vår närhet och kompetens gör platsgjutet industriellt byggande både bäst och billigast för våra kunder. Betongindustri ingår i HeidelbergCement-koncernen, som är marknadsledande globalt inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och betongprodukter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 57 000 medarbetare på 2 600 platser i 50 länder

Områden: Fabriksbetong, Betongpumpning

Byggbetong har idag 7 anställda, varav 3 st i Skellefteå och 4 st i Kristineberg. Bolaget omsätter ca 23 milj. kronor. Företagets policy är att våra produkter ska levereras i rätt tid, till rätt pris och med egenskaper som tillgodoser kundens krav på kvalitet och leveranssäkerhet. Företaget arbetar i tillverkningsklass 1 och följer således BBC:s normer. För att stärka vår ställning på marknaden tillverkar vi idag ett stort antal produkter för att lättare kunna bemöta kundens krav på rätt typ av betong.

Områden: Fabriksbetong

EA Betong AB levererar fabrikstillverkad betong i de flesta varianter, anpassade till de flesta användningsområden. Leverans sker från stationen i Alfta. Rotorbilar utrustade med hydraulränna upp till 8,5 meter.

Områden: Fabriksbetong

Erfarenhet, kunskap och service är vår främsta styrka. All vår personal har många års erfarenhet av våra grus- och betongprodukter. Utifrån våra kunders specifika krav utarbetar vi förslag på produkt och leveranser. Hos oss får kunderna alltid ett gott råd vilket kan vara avgörande för ett gott resultat. Vi ger förslag på dränering, markföreberedelse, grunder, vägbyggen och liknande.

Områden: Fabriksbetong

Fabriksbetong levereras till entreprenörer, byggen, lantbruk och privatpersoner, men även färdiga betongprodukter samt uthyrning av verktyg och annan hjälp kring din byggnation. Genom avtal med Banverket, är olika typer av banverksfundament vår största produkt. Andra stora produkter på prefab-sidan är produkter för marint bruk, som betongpontoner och trä/betongbryggor med tillbehör samt betongflytkroppar. Tillverkning av L-stöd i flera olika höjder, eller skräddarsydda efter just dina behov. Betongrör i alla dimensioner med tillbehör finns också för försäljning. Vi har en bred kunskap inom betong!

Områden: Fabriksbetong, Prefab, Oarmerade rör och rördelar

GEBA Betong driver sedan 1996 betongfabrik i Vimmerby för tillverkning och försäljning av färsk byggbetong i området.

Områden: Fabriksbetong

Grus- och bergtäkter i både Idbyn och Gerdal samt betongfabriker i både Umeå och Idbyn. Brett utbud av grus, berg och betong.

Områden: Fabriksbetong

Grus- & Cement AB Åtvidaberg producerar och levererar alla slags makadamprodukter till både företag och privatpersoner.

Områden: Fabriksbetong, Cement
Områden: Fabriksbetong

Vår verksamhetsbredd innebär att vi kan erbjuda alla typer av tjänster, från enkla till de mest kvalificerade uppdrag, inom betongtillverkning, grusförädling, godstransporter, anläggningstransporter, renhållning maskintjänster samt entreprenader. Vår affärspolicy är att utföra alla uppdrag oberoende av storlek eller karaktär så snabbt och miljövänligt som möjligt så att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda.

Områden: Fabriksbetong

Familjeägt företag med lång erfarenhet och tradition. Vid vår fabrik i Kilanda norr om Göteborg producerar vi bland annat väggelement, plansiloelement, stödmurar och fabriksbetong. Vänd dig med förtroende till oss om du är intresserad av starka förbindelser!

Områden: Fabriksbetong, Väggelement, Prefab, Stödmurar knäcksten

Våra moderna betongfabriker i Kiruna och Malmberget har den högsta produktionskapaciteten i Sverige. Vi är även världens största producent av sprutbetong. Grus-och betongtillverkning, bergförstärkning samt krossning och losshållning.

Områden: Fabriksbetong

Lujabetong är ett effektivt och kundinriktat företag i allt som berör betong. Leveranserna fungerar väl tack vare att vi kan erbjuda det lilla företagets flexibilitet medan vi med den stora moderkoncernens stöd i ryggen kan ligga i framkant av produktutvecklingen. Kunskaperna om olika betongkvaliteter hjälper våra kunder att nå bästa möjliga resultat i deras byggprojekt.

Områden: Fabriksbetong, Betongpumpning

Produktområde: Fabriksbetong tillverkningsklass 1. Produktspecifikationer: SFFs Kvalitetsmanual: BKR, BBK 04 och BRO 04. Anläggning: Anläggningen är produktcertifierad enligt VUCs certifieringsregler för tillverkningskontroll.

Områden: Fabriksbetong

Tillverkar idag ett flertal produkter i betong samt tillhandahåller även lösbetong för gjutning av t ex husplatta, garageplatta, fundament m.m. För att underlätta vid stora leveranser har vi även en portabel betongstation som klarar stora leveranser på plats. Betongprodukter som marksten, hålsten, L-stöd, 3kammarbrunnar, lantbruksrör etc tillverkar vi här på fabriken.

Områden: Fabriksbetong

Rätt betong i rätt tid. Vi har ca 250 standardrecept som uppfyller våra kunders normalbehov. När det behövs skräddarsyr vi betongrecept för projekt med speciella behov.

Områden: Fabriksbetong

Erbjuder tjänster som transporter, krossning, tunga transporter och entreprenadarbeten i form av grävning och schakt.

Områden: Fabriksbetong, Betongpumpning
Områden: Fabriksbetong, Övrigt, Formsättning, Betongpumpning
Områden: Fabriksbetong

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av fabriksbetong, grus och bergkross till bygg- och anläggningsindustrin samt av transport- och entreprenadmaskintjänster. Transportverksamheten som är etablerad i södra och norra Sverige bedrivs under varumärket Cliffton. Med ett stort teknisk kunnande och lång erfarenhet kan vi alltid ta fram lösningar som ger den bästa totalekonomin. Vi arbetar aktivt med produktutveckling och deltar i forskningsprojekt för att säkerställa att vi vid varje tillfälle levererar högsta kvalitet. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2000 och 14001:2004. Swerock omsätter ca 3 miljarder kronor och har ca 600 anställda från Gällivare i norr till Ystad i söder.

Områden: Fabriksbetong, Betongpumpning

Sydsten är den ledande utvecklaren, tillverkaren och leverantören av krossprodukter och fabriksblandad betong, med tillhörande kringtjänster, i Skåne och Halland. Vi erbjuder kvalitetsprodukter och unik kompetens inom de områden där våra produkter används. När du anlitar Sydsten blir det lättare att göra jobbet rätt från grunden. Sydsten erbjuder ett heltäckande sortiment av fabriksbetong på ett 10-tal orter i södra Sverige. All produktion sker i moderna anläggningar, under omfattande kvalitetskontroll enligt ISO 9001:2000 och 14001. Det, i kombination med vår personals gedigna och unika kompetens samt vår mycket höga leveranssäkerhet, gör oss till det säkraste valet som leverantör av fabriksbetong.

Områden: Fabriksbetong, Betongpumpning

Thomas Betong är Sveriges största betongleverantör. Vi levererar fabriksbetong till broar, tunnlar, vägar, hus och andra samhällsgrundande stora objekt. Vi levererar också betong till garageinfarten, flaggstångsgrunden och bryggpålen där Du lägger fast Din eka.
Thomas Betong är ett kunskapsföretag som vet att service, kvalitet och tekniskt kunnande är prioriterat för Dig som köpare.

Områden: Fabriksbetong, Plattbärlag, Betongpumpning, VST väggar

Förutom stentillverkning har vi också betong/betongpumpning samt grusförsäljning.

Områden: Fabriksbetong

Vi har produktion och leverans av färdig betong, egen krossanläggning och lagerför alla grusprodukter. Kontakta oss för mer information och offertförfrågan. Du beställer, vi levererar.

Områden: Fabriksbetong, Betongpumpning

Pump

Områden: Fabriksbetong, Betongpumpning
Områden: Betongpumpning, Maskiner

Betongpumpning och betongtransport

Områden: Betongpumpning, Maskiner
Områden: Fabriksbetong, Betongpumpning

Leverantör av pumptjänster med helhetsansvar.

Områden: Maskiner blandare och anläggningar, Betongpumpning

Bolaget bedriver uthyrning av maskiner inom byggbranschen, utför byggtjänster, tillhandahåller tjänster inom betongpumpning, samt bedriver konsultverksamhet inom inredning och homestyling.

Områden: Fabriksbetong, Maskiner blandare och anläggningar, Betongpumpning

Transporttjänster, betongbildar och betongpumpar

Pumpning och gjutning

Områden: Fabriksbetong, Betongpumpning
Områden: Fabriksbetong, Betongpumpning
Områden: Fabriksbetong, Betongpumpning
Områden: Fabriksbetong, Betongpumpning

Associerade företag

Områden: Fabriksbetong, Prefab, Övrigt, Formoljor pigment och tillsatsmedel
Områden: Fabriksbetong, Formoljor pigment och tillsatsmedel
Områden: Prefab

Armeringsleverantör och producent. Produkter och tjänster säljs till svensk byggnadsindustri. Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs.

Områden: Armerade rör och rördelar, Armering
Områden: Övrigt, Cement
  • Maskinutrustning och produktionslösningar för produktion av Betongelement Betongvaror Fabriksbetong Betongblandestationer
  • Stationära anläggningar
  • Flyttbara anläggningar
  • Super-mobila betongstationer
Områden: Fabriksbetong, Maskiner blandare och anläggningar, Maskiner
Områden: Fabriksbetong, Prefab, Formoljor pigment och tillsatsmedel
Områden: Fabriksbetong, Prefab, Formoljor pigment och tillsatsmedel

Lastbildkranar, Lastväxlare

Spännlinor

Områden: Maskiner blandare och anläggningar, Betongpumpning
Områden: Betongpumpning, Maskiner
Områden: Fabriksbetong, Formoljor pigment och tillsatsmedel

Produkter för att förstärka, skydda och reparera betong; såsom hårdbetong, epoxy- , poleyuretan-, och akrylprodukter och fibrer med tillbehör samt verktyg och maskiner. Vidare erbjuder Modern Betong även exklusiv natursten till större projekt.

Områden: Fabriksbetong, Formsättning, Formar insättningar och ingjutningsgods, Formoljor pigment och tillsatsmedel, Lättklinkerblock, Kanststöd, Hål och lättklinkerblock
Områden: Fabriksbetong, Formoljor pigment och tillsatsmedel
Områden: Prefab
Områden: Fabriksbetong, Formsättning, Formar insättningar och ingjutningsgods
Områden: Fabriksbetong, Prefab, Formoljor pigment och tillsatsmedel

PM Nordic säljer maskiner och servar kunder både i Sverige och Norge. Deras verksamhetsområden ligger i byggbranschen och i tunnel- och gruvindustrin.

Områden: Maskiner blandare och anläggningar, Betongpumpning

Polarmatic AB har utvecklat styrsystem för betongindustrin sedan 1982. Leveranser av styrsystem har genom åren skett till ett hundratal fabriker i Norden och utlandet.

Områden: Fabriksbetong, Övrigt, IT-system

ROX International är återförsäljare för betongpumpar i Skandinavien och för ConForms i Skandinavien och Baltikum.

Områden: Betongpumpning, Maskiner, IT-system
Områden: Fabriksbetong, Prefab, Övrigt, Cement

Företaget erbjuder skräddarsydd installationsutrustning och fästanordningar.

Områden: Fabriksbetong, Prefab, Formoljor pigment och tillsatsmedel
Områden: Prefab
Ta mig högst upp på sidan