Logga
in

Inloggning

Kom ihåg mig

Inloggning

Kom ihåg mig

Utbildningar / Seminarier

Svensk Betong arrangerar utbildningar för våra medlemmar inom främst arbetsmiljöområdet – t.ex. pumputbildning och certifierad montageutbildning. Vi arrangerar både medlemsseminarier och öppna seminarier inom aktuella områden.

Kontakta info@svenskbetong.se för mer information om vårt kursutbud för våra medlemmar.

Säkerhetsutbildning Pumpmaskinister 16 november 2021, Swerock Rosersberg

Kursen har fokus på säkerhet vid betongpumpning. Inledande webbutbildning och en föreläsarhandledd dag ingår. Vi är glada för att kunna återgå till vår fysiska utbildning efter lång tid av restriktioner i samhället pga covidpandemin. Med reservation för att rekommendationerna kan komma att ändras.

 

Enligt kollektivavtal ska en pumpmaskinist ha yrkesbevis för att få pumpa betong för företag som är medlemmar i Byggföretagen. Yrkesbeviset utfärdas av  Byggnadsindustrins Yrkesnämnd (BYN) efter att man genomgått godkänd utbildning för pumpmaskinister och i sin utbildningsbok har, av arbetsgivaren registrerade, 4200 timmars arbete. Svensk Betong är utbildningsgivare och genomför utbildning för pumpmaskinister.

Kursen är öppen för alla och omfattar webbutbildning som deltagarna får inloggning till 14 dagar före den föreläsarhandledda kursdagen med fokus på säkerhet vid betongpumpning. Förberedelse, körning, uppställning samt genomförande och avslut är områden som bl a ingår i kursplanen. Ett praktiskt prov genomförs och kursen avslutas med en tentamen.

Kursavgift: 7000 kr exkl moms per person för medlemmar (10.500 kr icke medlemmar), I kursmaterialet ingår en utbildningsmaterial samt vår "Säkerhetsmanual för betongpumpar". Anmälan bindande

Kursen anordnas på Swerocks kontor i Rosersberg Stålgatan 2, som ligger i närheten av Arlanda.

PROGRAM

Vid frågor, kontakta Cecilia Fridell

För att erhålla kursintyg från Svensk Betong, ska eleven vara godkänd på tentamen och ha utfört ett praktiskt prov under kontroll av kursledare.

BYNs hemsida innehåller relevant information om lärlingsutbildning och yrkesbevis. Sök även BYNs kontor regionalt.

Startdatum 2021-11-16 09:30
Slutdatum 2021-11-16 18:00
Anmälan senast 2021-11-10
Pris för enskild 7000 kr
Det går inte längre att boka sig till detta evenemang
Ta mig högst upp på sidan