Logga
in

Inloggning

Kom ihåg mig

Inloggning

Kom ihåg mig

Mattias Borrelid Kommunikationsansvarig Svensk Betong webb

- Det händer väldigt mycket inom samhällsbyggnadssektorn just nu vilket gör det svårt för många att hålla sig uppdaterad om den intensiva hållbarhetsutvecklingen som sker i betongbranschen. För att öka kunskapsspridningen om betong och hur viktigt materialet är för vår samhällsutveckling och klimatomställning har vi skapat en naturlig hemvist med de senaste nyheterna och reportagen om det som händer i betongbranschen, säger Mattias Borrelid, Kommunikationsansvarig på Svensk Betong.

Forum Betong samlar nyheter, reportage, tekniska artiklar om betong- och byggbranschen.

Den nya sajten riktar sig specifikt till personer inom samhällsbyggnadssektorn med särskilt fokus på offentliga beställare, politiker och politiska tjänstemän men även privata beställare och aktörer inom infrastruktur, bygg- och bostadsutveckling samt arkitekter som är i behov av information kring viktiga frågor som rör betong. Sajten riktar sig även till regering och riksdag.

- På Forum Betong kan vi gå på djupet och visa hur viktigt det är att välja rätt byggmaterial på rätt plats för att minska klimatutsläppen. Redan idag är det möjligt att halvera klimatpåverkan från byggande med betong. Genom Forum Betong kan vi även nyansera bilden och påvisa vikten av att politiker inte ska styra val av byggmaterial.

Fler karameller i godispåsen

I slutet av februari lanserar Forum Betong en podd som komplement till det skrivna materialet. I podden kommer lyssnarna få ta del av expertkommentarer och analyser om aktuella ämnen.

- Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla nyhetssajten för att öka läsupplevelsen. Som ett komplement till det skrivna ordet lanserar vi därför en podd. Men det kommer inte att stanna där, vi har fler karameller i godispåsen.

Om Forum Betong

Forum Betong är ett initiativ av branschorganisationen Svensk Betong. Svensk Betongs medlemsföretag finns över hela Sverige och bidrar till sysselsättning och samhällsutveckling på många orter i landet. Totalt omsätter betong- och cementindustrin cirka 30 mdkr per år och sysselsätter nästan 9 000 personer.

Läs www.forumbetong.se här.

Ta mig högst upp på sidan