Logga
in

Inloggning

Kom ihåg mig

Inloggning

Kom ihåg migsubscribe on itunes

Betongmaffian tar regelbundet tempen på samhällsbyggnadsbranschen med hjälp av aktuella gäster. Programledare är Roger Andersson, chefredaktör på tidskriften Betong och ständig bisittare är Malin Löfsjögård, vd Svensk Betong. Välkommen att lyssna!

Publiceringsdatum 2017-07-05 16:50:36

BETONGMAFFIAN LIVE FRÅN ALMEDALEN Vad har egentligen betong för färg? Den frågan är svårare att svara på än man kan tro. Tre av Sveriges vassaste arkitekter utforskar möjligheterna i betongens färg, form och yta. Medverkande: Rahel Belatchew Lerdell från Belatchew Arkitekter, Staffan Corp VD på Brunnberg & Forshed, Mårten Leringe, partner på C.F. Møller Arkitektkontor och Årets betongarkitekt 2016. Programledare är Roger Andersson, chefredaktör, tidskriften Betong.

Publiceringsdatum 2017-07-04 15:41:14

BETONGMAFFIAN LIVE FRÅN ALMEDALEN Nya och kreativa grepp, fler slutna och kanske ”hemliga” möten och mer digital kommunikation - det är några av ämnena som diskuteras när experterna avslöjar hur man lyckas med kommunikationen i Almedalen. Medverkande: Sandra Plavinskis Kommunikationschef på Tyréns, Ariella Nisell Kommunikationschef på Sveriges Arkiteter, Malin Löfsjögård, VD Svensk Betong och programledare Roger Andersson, chefredaktör Tidskriften Betong.

Publiceringsdatum 2017-07-03 15:41:21

BETONGMAFFIAN LIVE FRÅN ALMEDALEN Vi har samlat de tyngsta rösterna från Betongtoppmötet i Almedalen 2017. Betongtoppmötet är starten på en kraftsamling för att minska betongens klimatpåverkan med målet om en koldioxidfri betong. Medverkande: Carina Edblad, VD, Thomas Betong, Magnus Ohlsson, Vice VD, Cementa, Filip Sten, Affärsutvecklingschef, Strängbetong, Malin Löfsjögård, VD, Svensk Betong, Roger Andersson, chefredaktör, tidskriften Betong.

Publiceringsdatum 2017-06-07 10:29:12

Betongmaffian handlar än en gång om hållbarhet! I programmet får vi höra berättelsen om två av Sveriges just nu mest innovativa hållbarhetsprojekt. Om utmaningarna och om hur de lyckats. Gäster i studion: Karolina Brick, miljöchef på Riksbyggen och Henrik Vinell, affärsutvecklare på Strängbetong. Programledare Roger Andersson, chefredaktör Tidskriften Betong och sidekick Malin Löfsjöfgård, vd på Svensk Betong.

Publiceringsdatum 2017-05-10 14:26:38

Betongmaffian nummer 26 handlar om säkerhet med anledning av Skanskas Safety Week. Vi avslöjar vilket företag i branschen som är bäst på säkerhet och reder ut begrepp som “5S”. Programmet gästas av Ulrika Dolietis , arbetsmiljöchef på Skanska och vd i föreningen ”Håll Nollan”, och Mathias Ullgren, Key Account Mananager på Betongindustri. Programmet leds av Roger Andersson, chefredaktör på Tidskriften Betong.

Alla program

Dela Betongmaffian på Facebook

Ta mig högst upp på sidan